Welkom bij dit onderzoek.

 

Wij zijn Halim Jarrar en Leanne Reijners en hebben dit onderzoek opgesteld in het kader van onze master Klinische Psychologie en Gezondheidsbevordering. Voor ons onderzoek maken we gebruik van verschillende vragenlijsten die gericht zijn op hoe u over uw lichaam en seksuele ervaringen denkt. Het gehele onderzoek zal ongeveer 45 minuten in beslag nemen. 

 

Wij zijn hiervoor op zoek naar vrouwen tussen de 18 en 30 jaardie minstens één maal seksuele intimiteit hebben ervaren (bijvoorbeeld knuffelen/vrijen zonder kleding, orale seks, geslachtsgemeenschap). 

 

Deelname aan dit onderzoek is anoniem en vrijwillig. Bovendien bent u vrij om te allen tijde uw deelname te beëindigen zonder u hier verder voor te hoeven verantwoorden.
 

Wanneer u bij het einde van de vragenlijsten bent gekomen, krijgt u de gelegenheid het emailadres te noteren waar u ons mee kunt bereiken voor eventuele vragen en/of opmerkingen. Tevens is het voor studenten van de faculteit Sociale Wetenschappen mogelijk 1 PPU (proefpersoonuur) te ontvangen bij volledige deelname aan dit onderzoek. Daarvoor dient u op het eind uw studentnummer (Solis-ID) en studentenmail op te geven.
 

Wilt u deelnemen aan dit onderzoek, klik dan op 'volgende'.