Beste deelnemer,

 

Leuk dat je mee wilt doen aan deze vragenlijst! Wij zijn psychologiestudenten aan de Universiteit Utrecht en doen in het kader van de bachelorthesis een onderzoek naar conflict in relaties. Hiervoor zijn wij op zoek naar volwassenen (18 jaar en ouder) in een serieuze, romantische relatie van ten minste een half jaar.

 

Het invullen van deze vragenlijst zal ongeveer 15 minuten in beslag nemen. De vragen gaan over jezelf, hoe je naar je partner kijkt en hoe je met conflict omgaat.

 

Aan het einde van de vragenlijst kan je zien wat je zelf hebt gescoord op de verschillende conflictstijlen. Ben je een vermijder of een toegever? Of kan je juist goed met je partner tot een compromis komen?

 

Bij deelname wordt er vertrouwelijk met de gegevens omgegaan en zijn de resultaten volledig anoniem. Je mag op ieder moment besluiten om te stoppen met de vragenlijst.

 


Ik ben op de hoogte over het onderzoek en dat mijn deelname vrijwillig is. Ik begrijp dat ik op elk moment mag stoppen. Zo ja, klik op volgende.

 

Een opmerking over uw privacy
Deze enquête is anoniem.
De gegevens die worden vastgelegd over de enquête die u heeft ingevuld bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd. Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête te kunnen invullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met uw ingevulde gegevens.