Enquête Stagebegeleiding en de vraag naar stages vanuit bachelorstudenten aan de Universiteit Utrecht | Stichting OER 2017 - 2018

Beste student,

Welkom bij de enquête van Stichting OER! Wij doen dit jaar onderzoek naar stage binnen de bachelor. Is er vraag naar stage vanuit de student en hoe waarderen de studenten de stagebegeleiding vanuit de Universiteit Utrecht?
Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 - 10 minuten.

Stichting OER

Deze enquête is opgesteld door Stichting OER. Stichting OER doet ieder jaar onafhankelijk onderzoek naar de kwaliteit van het onderwijs aan de Universiteit Utrecht, vanuit het perspectief van de student. Op basis van ons onderzoek adviseren wij de universiteit over hoe het onderwijs beter vormgegeven kan worden. Dit jaar doen wij onderzoek naar stagebegeleiding. Wellicht zijn sommige termen je nog niet bekend: deze worden in de enquête toegelicht.

Doel onderzoek

Met ons onderzoek willen we inzicht krijgen hoe studenten hun stagebegeleiding beoordelen. Daarnaast zijn wij benieuwd naar de redenen van studenten om wel of geen stage te lopen binnen de bachelor. Aan het einde van het jaar gaan wij een advies uitbrengen aan de UU: wat gaat er goed, wat kan er beter? 

Waarom meedoen?

Jouw mening telt! Vul daarom de enquête in en laat ons weten wat jouw mening is ten opzichte van stagebegeleiding. Door jouw mening kenbaar te maken, kun jij ervoor zorgen dat jouw leeromgeving verbetert! Hoe meer studenten meedoen, hoe invloedrijker de resultaten.  

Prijzen

Door de enquête in te vullen maak je kans op de volgende prijzen:  

1 x Dinerkaart t.w.v. €30,-

2 x Cadeaubon van Bol.com t.w.v. €25,- 

3 x Boekenbonnen t.w.v. €15,- 

5 x Nationale Bioscoopbon t.w.v. €10,-  

 

Alvast bedankt voor je deelname! 

 

Met vriendelijke groet,

 

Het 29ste bestuur van Stichting OER,

Mehria Rashidi- Voorzitter en PR-commissaris
Femke van Dam - Secretaris
Aishlinn Schippers - Onderzoekscoördinator en penningmeester
Else Roëll - Onderzoekscoördinator