Beste deelnemer aan dit onderzoek,

In dit onderzoek willen we bestuderen hoe mensen denken over te vroeg en op tijd geboren kinderen. Nadat u uw achtergrondgegevens heeft ingevuld krijgt u wat informatie te lezen over vroeggeboorte. Vervolgens doet u een computertaak. Deze taak kan wat ongenuanceerd overkomen, maar dat is van belang voor de taak. Verder bevat de taak foto's van te vroeg geboren baby's die mogelijk emotionele reacties kunnen oproepen. Ook is het belangrijk dat u zich realiseert dat het mogelijk is dat u fouten maakt tijdens deze taak. Dit komt doordat er zo snel mogelijk gereageerd moet worden.

BELANGRIJK: Mocht u de vragenlijst niet in een keer kunnen invullen, dan kunt u links onderin het scherm klikken op "resume later". U kunt dan een gebruikersnaam en wachtwoord invullen, waarmee u later verder kunt gaan. Aangezien de vragenlijst ook een computertaak bevat waarbij u zo snel mogelijk op de 'E' en 'I' toetsen moet drukken, wordt aanbevolen om deze vragenlijst op een desktop, laptop, of tablet met toetsenbord in te vullen.

BELANGRIJK 2: U kunt vanwege de compurtaak in deze vragenlijst niet terug naar een vorige vragenlijst om antwoorden aan te passen. Dus controleer uw antwoorden goed voor u op 'next' drukt. Gebruik ook niet de terug knop in uw internetbrowser, dan loopt de vragenlijst vast.

Mocht u tijdens het invullen vragen hebben dan kunt u contact opnemen via de mail: j.j.endendijk@uu.nl

Alvast bedankt voor uw deelname!

Met vriendelijke groet,

dr. Joyce Endendijk

***Deelname aan dit onderzoek is geheel vrijwillig, en alle onderzoeksgegevens blijven volstrekt vertrouwelijk en worden anoniem verwerkt.***