Beste deelnemer aan dit onderzoek,

In dit onderzoek willen we bestuderen hoe ouders denken over te vroeg en op tijd geboren kinderen. Nadat u uw achtergrondgegevens heeft ingevuld, beantwoord u een aantal vragen over de opvoeding en ontwikkeling van uw kind. Bij een aantal vragen over uw kind wordt gevraagd om te kijken of uw kind een bepaalde opdracht al kan uitvoeren. Als u er vrij zeker van bent dat uw kind dit al kan, hoeft u de opdracht niet daadwerkelijk uit te voeren. Als u niet zeker weet of u kind iets kan, kunt u de opdracht het beste even samen met uw kind uitvoeren. Verderop in de vragenlijst doet u een computertaak. Deze taak kan wat ongenuanceerd overkomen, maar dat is van belang voor de taak. Verder bevat de taak foto's van te vroeg geboren baby's die mogelijk emotionele reacties kunnen oproepen. Ook is het belangrijk dat u zich realiseert dat het mogelijk is dat u fouten maakt tijdens de taak. Dit komt doordat er zo snel mogelijk gereageerd moet worden. 

BELANGRIJK: Mocht u de vragenlijst niet in een keer kunnen invullen, dan kunt u links onderin het scherm klikken op "resume later". U kunt dan een gebruikersnaam en wachtwoord invullen, waarmee u later verder kunt gaan. Aangezien de vragenlijst ook een computertaak bevat waarbij u zo snel mogelijk op de 'E' en 'I' toetsen moet drukken, wordt aanbevolen om deze vragenlijst op een desktop, laptop, of tablet met toetsenbord in te vullen.

​BELANGRIJK 2: U kunt vanwege de compurtaak in deze vragenlijst niet terug naar een vorige vragenlijst om antwoorden aan te passen. Dus controleer uw antwoorden goed voor u op 'next' drukt. Gebruik ook niet de terug knop in uw internetbrowser, dan loopt de vragenlijst vast.

Mocht u tijdens het invullen vragen hebben dan kunt u contact opnemen via de mail: j.j.endendijk@uu.nl

Alvast bedankt voor uw deelname!

Met vriendelijke groet,

dr. Joyce Endendijk

***Deelname aan dit onderzoek is geheel vrijwillig, en alle onderzoeksgegevens blijven volstrekt vertrouwelijk en worden anoniem verwerkt.***